Πωλήσεις

Το Athina Diving Center είναι κοντά στον δύτη και σαν κατάστημα πώλησης εξοπλισμού. Είμαστε Mares diving center και παρέχουμε όλα τα προιόντα της Mares, με το αποκλειστικό προνόμιο της δοκιμής στη θάλασσα πρίν την αγορά. Έτσι δίνουμε την δυνατότητα τον πελάτη να έιναι σίγουρος για την επιλογή του. Με την μακρά εμπειρία μας σαν δύτες και εκπαιδευτές προτείνουμε στους πελάτες μας αυτό ακριβώς που έχουν ανάγκη.

Είμαστε dealer της BtS και της Halcyon και αποκλειστικός αντιπρόσωπος του συστήματος αυτόματης μιξης nitrox “Nitrox Stik”.

H BtS ειναι μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο της κατάδυσης, η οποία προμηθεύει τα καταδυτικά κέντρα και τους δύτες ανα τον κόσμο με φιάλες και αξεσουάρ καταδυτικού εξοπλισμού.

Η Halcyon ειναι το κορυφαιο brand name που εμπιστεύονται οι καλύτεροι δύτες στον κόσμο. Ειναι κυρίαρχος στον χώρο της τεχνικής κατάδυσης αλλα τα προιόντα και τα αξεσουάρ της χρησιμοποιούνται και απο ερασιτέχνες δύτες.

Το “Nitrox stik” ειναι ένα πολυ ασφαλές σύστημα μείξης αερίων που κατασκευάζεται στον Καναδά και απλοποιεί την δημιουργία μιγμάτων nitrox & trimix.
Diving center name
"Athina Diving"
No: s-3329