ΠΟΥ & ΠΩΣ
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ...
 
 
38 ΧΛΜ
ΑΘΗΝΩΝ ΣΟΥΝΙΟΥ,
ΛΑΓΟΝΗΣΙ
 
 
Phone +30-22910 25434
Phone Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Είμαστε σε απόσταση αναπνοής περίπου 40 λεπτά απο το κέντρο της Αθήνας, στο 38 χιλ. της παραλιακής οδού Αθηνών - Σουνίου στο Λαγονήσι Αττικής (Τ.Κ. 19010).

(GPS: 37° 47' 49.2972" N, 23° 52' 16.3992" E)

Μπορεί κάποιος να έρθει με δικό του όχημα απο παραλιακή οδό κάνοντας περίπου 60 λεπτά απο το λιμάνι του Πειραιά ή μέσο της Αττικής οδού κάνοντας περίπου 40 λεπτά απο το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.

Απο το κεντρο της Αθήνας κατεβαίνουμε την οδο “Συγγρού” με κατεύθηνση την Γλυφάδα και μετά κατεύθηνση πρός Βούλα, Βουλιαγμένη και Βάρκιζα. Μετά την Βάρκιζα περνάμε την εκκλησία της Αγ.Μαρίνας και βρίσκουμε τα φανάρια της “Γαλάζιας Ακτής”, αφού τα περάσουμε περίπου στα 1000μ είμαστε στο δεξι χερι στην παραλία μετα την ταβέρνα “Τρεχαντήρι”.

Εάν θέλετε να έρθετε με μετρό ή λεωφορείο, μπορείτε να πάρετε την γραμμή Νο 2 (κόκκινη) με κατεύθυνση τον τερματικό σταθμό του μετρό στο Ελληνικό. Από εκεί μπορείτε να πάρετε το αστικό λεωφορείο 122 “Ελληνικό - Σαρωνίδα” και να κατεβείτε στην στάση “Γαλάζια ακτή” ή “Κυκλάδων”, είμαστε ακριβώς ανάμεσα στις δύο στάσεις (Δίπλα στο αναψυκτήριο “Oasis”).
Μπορείτε να έρθετε και με το ΚΤΕΛ “Αθήνα - Σούνιο” που κάνει στάση σχεδόν μπροστά μας.

Diving center name
"Athina Diving"
No: s-3329

.