Το Athina Diving ιδρύθηκε το 1994 από τον Δημήτρη Ρούμπο και χάρη στή μοναδική του θέση είναι το μοναδικό καταδυτικό κέντρο σε απόσταση 30 λεπτών απο την Αθήνα που βρίσκεται δίπλα στη θάλασα, έχει άνετο ιδιόκτητο parking και γλύστρα για τα σκάφη του προσφέροντας ολες τις απαραίτητες ανέσεις στον αυτοδύτη.

Τα μαθήματα γίνονται σε group ή ατομικά προσαρμοσμένα στο πρόγραμμα του πελάτη παρέχοντας απόλυτη ευελιξία. Για όλους αυτούς τους λόγους και για το επίπεδο διδασκαλίας του έχει συνεχή αύξηση των μαθητών και αυτοδυτών του και θεωρείται ενα απο τα καλύτερα καταδυτικά κέντρα στην Ελλάδα.

Το Athina Diving είναι πιστοποιημένο Mares service center, Mares sales point, BTS dealer, Halcyon dealer και αποκλειστικός αντιπρόσωπος του συστήματος αυτόματης μιξης nitrox “Nitrox Stik”, καλύπτοντας έτσι όλες της ανάγκες του σύνχρονου αυτοδύτη, απο την αγορά εξοπλισμού μέχρι το εξουσιοδοτημένο service.

To “Athina Diving” ειναι PADI 5 Star Gold Palm IDC (Instructor Development Center), TecRec Center, EFR Instructor Training Center, είναι ασφαλισμένο στην DAN (Divers Alert Network) και dealer σε προιόντα πρώτων βοηθειών της DAN. Πιστοποιείται κάθε χρόνο για την ποιότητα των υπηρεσειών και του εξοπλισμού του απο τον διεθνή οργανισμό Bureau Veritas.


Diving center name
"Athina Diving"
No: s-3329